Politica de retur

Politica de retur

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intrați dvs. sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dvs., în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Ce condiții trebuie să îndeplinească produsele – condiții generale care se aplică tuturor produselor.

Poți returna produsele în termen de 30 de zile calendaristice din momentul în care ți-au fost livrate de curier, fie că ești persoană fizică sau juridică. Așadar, pentru a fi luat în considerare, formularul de retur poate fi trimis cel târziu în a 30-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării a produsului.

Poți returna orice produs pe care îl primești cu defect de fabricație, în termen de 30 de zile de la data livrării.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care au fost deteriorate de către tine:

– au ambalajul deteriorat sau incomplet,
– urme de uzura sau folosire excesivă,
– zgârieturi,
– rupturi,
– pete,
– decolorări.

De asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile care au fost livrate împreună cu produsul.

Este necesar să returnezi produsele în ambalajul original, însoțite de etichetele inițiale, intacte, certificatul de garanție în original, dacă a fost emis de producător/ distribuitor și toate documentele cu care ți-au fost livrate.

Dacă produsele pe care ți le-am livrat au fost însoțite de eventuale cadouri (promoții), când returnezi produsele trebuie să returnezi și cadourile (promoțiile).

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar dacă sunt sigilate.

Pentru detalii suplimentare privind returnarea produselor comercializate de CROITORIE 4 YOU ne puteți contacta prin email: dorin_mirel86@yahoo.com.

Pentru returul unui produs, vă punem la dispoziție pentru completare ACEST FORMULAR (dați click pentru a accesa formularul de retur) în vederea comunicării pe un suport durabil.

X